Neslihan Atagul dobila ponudu za novu, istorijsku seriju!

Neslihan Atagul, koja tumači lik Macide u TV seriji Gecenin Ucunda / Na kraju noći, adaptiranoj prema istoimenom romanu Peride Celal, svojim uspešnim nastupom nije obmanula svoje fanove.

Neslihan Atagul dobila ponudu za novu, istorijsku seriju!

Foto Credits: DiziCentral

Pored toga što saradjuje sa svojim suprugom, Kadirom Doguluom, u istom projektu nakon godina, Neslihan Atagul je postala partnerka u produkciji, što projekat čini veoma posebnom serijom za Neslihan Atagul. Međutim, sa kratkotrajnim i niskim rejtingom Gecenin Ucunda, on zapravo može postojati na ekranu zbog toga što Star TV prihvata gubitak.

Serija, za koju se očekuje da se emituje do 26. epizode, izgleda da će biti završena ove sezone. Proizvođači su već počeli da donose nove ponude Neslihan Atagul. U toku 2023. godine nove serije će biti na dnevnom redu jedna za drugom, a poznata imena su već počela da se pominju sa ovim projektima. Prema vestima objavljenim u štampi, postoji predlog nove serije za Neslihan Atagul. Tvrdi se da se ime Neslihan pominjalo za istorijski projekat Akli filma, u kojem će biti ispričana priča o Selahaddinu Eyyubiju. Atagul, koja je dugo čekala nakon serije Sefirin Kizi, ove sezone se vratila na ekran sa projektom Gecenin Ucunda, ali nije postigla uspeh koji su njeni obožavaoci želeli.

Kuriozitet je bio i kako će na ove ponude odgovoriti sjajna turska glumica, koja je već uvrštena u planove za drugu polovinu 2023. godine. Čini se mogućim da će od producenata stići još mnogo ponuda za glumicu, koja se uspešnom izvedbom ponovo pokazala u TV seriji Gecenin Ucunda i povukla obožavaoce za sobom.

NOVO - Dobar start serije Omer, fanovi prezadovoljni!

By: TV Exposed