Serija Adim Farah / Zovem se Farah – Trajanje od 26 epizoda pod velikim znakom pitanja!

Serija Adim Farah polako postaje upamćena kao produkcija koja je uvek zaostajala za očekivanjima u pogledu gledanosti od dana kada je počela.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah – Trajanje od 26 epizoda pod velikim znakom pitanja!

Foto Credits: IMDB

Nestala su i očekivanja da će serija promeniti priču i dodati nove glumce u drugoj sezoni, postići bolje rezultate.

Glavne uloge Demet Ozdemir i Engina Akyureka bile su najvažniji razlog zašto je serija opstala do sada.

Da dva tako uticajna glumca nisu bila u glavnoj ulozi i da međunarodna prodaja nije išla dobro, bilo bi iznenađenje da se TV serija Adim Farah / Zovem se Farah čak i zadrži na ekranu toliko dugo.

Mora se reći da je publika bila veoma razočarana kada je postalo jasno da se serija više neće emitovati sredom uveče i pomerena je za subotu.

Od naredne sedmice subotom

Nova 18. epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah biće na ekranu u subotu, 4. novembra. Treba napomenuti da je, protiv dve jake serije po imenu Gonul Dagi i Kardeslerim, projekat Fox TV-a pod nazivom Kader Baglari mogao da ostane na ekranu samo 5 epizoda, a čak ni dvojac Serkan Cayoglu i Ayca Aysin Turan nije mogao da spreči rano finale.

Uvek se pričalo o garantovanom trajanju od 26 epizoda za TV seriju Adim Farah.

Zbog toga se kao osnova isticala činjenica da je inostrana prodaja išla veoma dobro. Međutim, iako se čini da je to poslednja šansa za Fox TV da povuče seriju iz takmičenja u sredu i pomeri je na subotu uveče, mora se reći da je i dostizanje 26 epizoda sada rizična situacija i pod velikim znakom pitanja.

NOVO - Nemačka serija Kleo – radnja i uloge

By: TV Exposed