Zvanično potvrđeno – Kaan Urgancioglu u filmu Guya Riccija, Operation Fortune!

Vest o kojoj se dosta pričalo i pisalo u turskim medijima je zvanično potvrđena. Prenosimo o čemu je tačno reč.

Zvanično potvrđeno – Kaan Urgancioglu u filmu Guya Riccija, Operation Fortune!

Foto Credits: Internet Haber

Pre par nedelja pojavila se informacija da je turski glumac Kaan Urgancioglu radio na filmu za koji je zadužen Guy Ricci. U pitanju je projekat pod nazivom Operation Fortune. Zvaničnih informacija u početku nije bilo. Mediji su se pozivali na pouzdane izvore, ali potvrde nije bilo sve dok je nije dao sam Kaan.

Urgancioglu je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa snimanja tog filma. U međuvremenu potvrđena je informacija da se njegov lik u tom projektu zove Casa. Na taj način je ovaj turski u svoj bogat CV upisao još jedan međunarodni projekat. Podsećamo, Kaan je 2018. godine imao epizodnu ulogu u američkoj seriji Tom Clancys Jack Ryan.

Kaan Urgancioglu trenutno briljira u seriji Yargi / Presuda. On i Pinar Deniz su zaista zapaženi u seriji koja je po mnogo čemu obeležila ovu sezonu televizijskih serija u Turskoj. U toku ove godine pojavio se i u seriji Ask 101 / Ljubav 101. U tom projektu je glumio Kemala. Pre ovih serija radio je i na projektima Kara Sevda, A.S.K., Dusman Kardesler, Son, Leyla ile Mecnun i drugim.

NOVO - Hande Ercel blistala na promociji Atasay nakita (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed