Su Burcu Yazgi Coskun u novoj TV seriji

Nakon njenog snažnog partnerstva sa Onurom Seyitom Yaranom, novo iskustvo serije Su Burcu Yazgi Coskun izazvalo je radoznalost…

Su Burcu Yazgi Coskun u novoj TV seriji

Foto Credits: RiriNano

Su Burcu Yazgi Coskun, koja igra lik Asiye u projektu TV serije pod nazivom Kardeslerim | Moja braća, uspela je da postane jedno od imena koje je najbrže povećalo bazu obožavalaca u poslednje vreme.

Coskun ima veliku bazu pratilaca na društvenim mrežama, širom sveta.

Obožavaoci TV serije Kardeslerim, koji vole likove Asiye i Doruka, nestrpljivo čekaju da vide šta će dvoje mladih glumaca uraditi na svom karijernom putu.  Bili smo svedoci povratka Onura Seyita Yarana na setove sa Star TV-a pod nazivom Yan Oda | Susedna soba, nakon što je napustio TV seriju Kardeslerim na početku sezone.

Međutim, serija Yan Oda se oprostila od svojih gledalaca tako što je završila u 4. epizodi pre nego što je finale i snimljeno. Obožavaoci Onura Seyita Yarana bili su veoma iznenađeni što je projekat koji su čekali sa velikim uzbuđenjem ostao na ekranu tako kratko vreme, i ovu situaciju smatraju nesrećom.

Nova serija Sehrazad

Sada je vreme da razgovaramo o tome šta će Su Burcu Yazgi Coskun doživeti u novoj seriji.

Coskun, čije se ime pominje u glavnoj ulozi u projektu nove TV serije pod nazivom Sehrazad, tumačiće lik po imenu Canfeza.

Činjenica da je za partnera mlade glumice izabran Burak Deniz, koji je 15 godina stariji od nje, postala je predmet kritike. Međutim, ne treba zaboraviti da je postojala 11 godina razlike u godinama između Onura Seyita Yarana i Su Burcu Yazgi Coskun. Uprkos ovakvoj situaciji, dvoje mladih glumaca našli su se u dobroj harmoniji u TV seriji Kardeslerim, pokazali veliku energiju i postigli veoma važne uspehe.

NOVO - Serenay Sarikaya večeras sa svetskim zvezdama!

By: TV Exposed