Veoma dobri rezultati turskog projekta Ozel Ders | Privatan čas

Turski projekti na Netflixu ostvaraju neke veoma zapažene rezultate. Takav slučaj je i sa filmom Ozel Ders | Privatan čas.

Veoma dobri rezultati turskog projekta Ozel Ders | Privatan čas

Foto Credits: IMDB

Film Ozel Ders | Privatan čas je doneo, barem prema rezultatima gledanosti veoma dobru priču. Kritike za radnju filma su takodje veoma dobre. Glavne uloge u ovom turskom Netflixovom filmu tumače Bensu Soral i Halit Ozgur Sari. Prema zvaničnim podacima sa ove digitalne platforme brojke su zaista dobre.

Za dve nedelje kako je dostupan, film Ozel Ders je pogledan 9 miliona i 860 hiljada sati. To ga je svrstalo na 3. mesto medju ne-engleskim (projektima na engleskom jeziku) projekte na svetu na ovoj platformi. Film je bio na vrhovima rang lista u 50 zemalja širom sveta.

Najnovije brojke govore da film trenutno ima 11 miliona gledalaca (negde oko 14 miliona sati gledanja), što su zaista podaci za svaki respekt. Čini se da je Netflix još jednom uradio veoma dobar posao u Turskoj. Podsećamo, radnja filma Ozel Ders | Privatan čas prati Azru. Predstavljajući se kao privatna učiteljica, Azra tajno podučava učenike kako da ispune svoje ciljeve u ljubavi i životu generalno - ali ne bez nekoliko poteškoća na putu.

Kako se vama čini ovaj film? Da li ste ga gledali? Pišite nam u komentarima?

NOVO - Gledali smo 72 turske TV serije u 2022. godini

By: TV Exposed