Poznato kada počinje nova turska serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Polako nam stižu nove turske televizijske serije. Juče je svoju premijeru imala serija Baba / Otac, a već danas imamo informacije o početku novog projekta.

Poznato kada počinje nova turska serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha

Foto Credits: Dizilah

Potvrđen je datum premijere turske serije Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha. Podsećamo, u pitanju je rimejk britanske serije Happy Valley koji priprema kompanija Pastel Film. Ljudi iz ove kompanije su otkupili licencu za popularnu britansku dramu i već nekoliko meseci rade na njenoj adaptaciji.

Nurgul Yesilcay će u ovoj novoj seriji tumačiti glavnu ulogu, lik policajke. Glavnog negativca, serijskog ubicu i silovatelja koji je usmrtio policajkinu kćerku i čijim izlaskom na slobodu kreće zaplet u ovoj turskoj televizijskoj seriji će glumiti Emre Bey. Lik policajkinog supruga će tumačiti Emre Kinay. U turskoj verziji će biti dodat lik kojeg nije bilo u orginalnoj verziji, a njega će glumiti Ertan Saban.

Scenaristkinja turske verzije serije je Hatice Meryem, režiser je Deniz Dikillitas.

Serija Son Nefesime Kadar / Do poslednjeg daha će biti emitovana na televizijskom kanalu Fox TV. Premijera ove nove turske serije će biti u sredu, 23. februara. Dakle, konkurencija sredom postaje zaista „paklena“!

Već za sedam dana imaćemo prve utiske o projektu, koji je u orginalnoj, britanskoj verziji privukao dosta pažnje i imao veoma dobre kritike.

NOVO - Odličan početak turske serije Baba / Otac

 By: Milt-TV Exposed