Kerem Bursin ima klub obožavatelja u Španiji!

Turski glumac Kerem Bursin uživa sve veću popularnost. Uloga u seriji Sen Cal Kapimi i odnos sa drugom glavnom zvezdom te serije Hande Ercel ga čine još popularnijim.

Kerem Bursin ima klub obožavatelja u Španiji!

Foto Credits: UnderArmour

U proteklom periodu, Kerem je često bio meta natpisa medija. U centru pažnje bio je njegov ljubavni život, odnosno veza sa koleginicom Hande Ercel. Nakon raskida veze sa Serenay Sarikayom, Keremov ljubavni život nije bio toliko u centru pažnje kao što je sada. Bilo je nekih nagađanja, tračeva ali ništa preterano bitno. Kerem i Hande su postali predmet interesovanja gotovo cele javnosti u Turskoj, a samim tim i skoro svih novinara. Njihova serija Sen Cal Kapimi se nastavlja uskoro, a zanimljive informacije stižu iz Španije.

Kako se ispostavilo, Kerem Bursin je izuzetno cenjen i poštovan u toj zemlji. Njegova popularnost je toliko velika da postoji i fan klub ovog glumca u Španiji. Fan klub iz dana u dan broji sve više članova, pišu mediji.

Povodom njegovog budućeg rođendana, fanovi ovog glumca su odlučili da naprave sjajan gest. Sakupili su novčana sredstva i donirali fondaciji za pomoć ženama. Sakupljeno je 40 hiljada turskih lira koje su uplaćene na žiro račun ove fondacije.

NOVO - Meryem Uzerli i dalje zarađuje na staroj slavi

By: Milt-TV Exposed