Serenay Sarikaya zabrinula fanove (FOTO)

Turska glumica Serenay Sarikaya, tačnije njeno ime je često u turskim medijima. Ono što nije dobro za glumicu je činjenica da su u pitanju vesti koje u većini slučajeva nemaju veze sa njenom glumačkom karijerom. U poslednje vreme glavna tema je bila njena veza, a zatim i raskid sa komičarem Cemom Yilmazom. Ti natpisi su ...

Serenay Sarikaya zabrinula fanove (FOTO)

Turska glumica Serenay Sarikaya, tačnije njeno ime je često u turskim medijima.

Ono što nije dobro za glumicu je činjenica da su u pitanju vesti koje u većini slučajeva nemaju veze sa njenom glumačkom karijerom. U poslednje vreme glavna tema je bila njena veza, a zatim i raskid sa komičarem Cemom Yilmazom.

Ti natpisi su se nekako umirili, a već je otvorena nova tema koja takođe nema veze sa karijerom glumice. Nove fotografije koje je Serenay objavila izazvale su brigu kod njenih fanova. Fotografije su donele mnogo pitanja o njenom zdravlju. Svi su složni da mlada žena, koja još uvek nema ni trideset godina ne bi smela da ima podočnjake kao Sarikaya. Mnogima to izgleda čudno, baš kao i oblik podočnjaka ispod Serenayinih očiju. Zabrinutost fanova su preneli i mediji. Svi su složni da mlada glumica nikada do sada nije imala sličnih fotografija i nadaju se da je sa njenim zdravljem sve u najboljem redu.

NOVO - Berguzar Korel – „Spremna sam!“ (FOTO)

By: TV Exposed