Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je primer stabilnosti

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice zadivljuje kako svojom pričom, tako i glumom, kao i stabilnošću koju je postigla u gledanosti.

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice je primer stabilnosti

Serija Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice ima snažnu priču i tim za pisanje nastavlja da osmišljava događaje koji će uticati na milione gledalaca svake nedelje.

Ocene serije se konstantno ističu kao najbolje ocene u sezoni. Serija, koja može dostići dvocifrenu ocenu u grupama AB i ABC1, uzdiže se kao primer stabilnosti.

Za seriju Kizilcik Serbeti nije lak zadatak da dugo zadrži tako široku publiku na ekranu i učini da priča bude prihvaćena od tako široke publike.

Dugo sjajni rezultati

Međutim, može se reći da je ova situacija uspešno sprovedena u seriji Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice i sa prvim mestom u rejtingu, ova situacija je sada normalan razvoj.

Iako serija Yali Capkini i dalje zauzima prvo mesto u total kategoriji, možemo reći da serija Kizilcik Serbeti dolazi odmah iza nje i ozbiljno ugrožava svog rivala, a verovatnoća prvog mesta je povećana.

Fenomen serijal Kizilcik Serbeti, u kojoj glume Baris Kilic, Evrim Alasya, Settar Tanriogen, Sila Turkoglu, Sibel Tascioglu, Dogukan Gungor, Mujde Uzman, o kojoj se mnogo govori na društvenim mrežama privlači pažnju miliona. Serija, koja je svakog petka na dnevnom redu na društvenim mrežama, bila je u vrhu i ostala u vrhu po mnogim parametrima.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Scenario serije Yali Capkini | Vodomar se popravlja?!

By: TV Exposed