Emre Kivilcim uz Rabiu Soyturk uz novoj TV seriji Mektup / Pismo

Nakon serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, turski glumac Emre Kivilcim je započeo pripreme za potpuno novu TV seriju.

Emre Kivilcim uz Rabiu Soyturk uz novoj TV seriji Mektup / Pismo

Foto Credits: Dizilah

Glumčeva partnerka u novoj seriji takođe je bila iznenađenje. Takođe je postalo jasno da će Rabia Soyturk, koja je postala jedna od mladih glumica kojoj producenti daju najviše ponuda, učestvovati u TV seriji Mektup / Pismo. U seriji, koju je pedantno pripremila MOST produkcija, u štampi se odrazila informacija da će partner Rabie Soyturk biti upravo Emre Kivilcim.

Emre Kivilcim je takođe izuzetan glumac poslednjih godina. Veoma uspešno je igrao lik Celaleddina Harzemsaha, u seriji Bozkir Arslani Celaleddin / Stepski lav Celaleddin pripremljenoj za Uzbekistan. Bio je to događaj koji je obradovao fanove što će se glumac, koji je dobio priznanje u ovoj seriji, čiji su neki delovi emitovani i u Turskoj, vratiti na ekrane sa serijom Mektup.

Za seriju Mektup, koja će se emitovati na Kanalu D, set će biti postavljen kada se završi glumačka postava, odnosno izabere ostatak glumačkog kadra. Ova serija je takođe veoma važan projekat za Rabiu Soyturk. Glumica, koja je svojim talentima privukla pažnju u serijama u kojima je igrala poslednjih godina, privukla je i veliku pažnju jer je sa partnerima proživela harmoničan proces.

Nakon Mustafe Merta Koca, Korela Cezayirlija i Canera Topcua, Rabia Soyturk je ponovo dobila zanimljivog partnera na sceni. Soyturk, koja je uspela da svoje ime učini široj publici poznata likom Defne u dramskoj seriji Benim Adim Melek, dostigla je vrhunac popularnosti kada je potpisala veoma uspešne uloge u različitim projektima za redom, pogotovo u TV seriji za mlade Duy Beni / Čuj me.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Sa kojom svetskom zvezdom su fanovi uporedili Demet Ozdemir?!

By: TV Exposed