Nova era za Burcu Ozberk

Posle dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, u razmaku od 9 sati, Burcu Ozberk je, kao i mnoga poznata imena, bila jedna od osoba koje su se mobilisale da pomognu građanima u regionu.

Nova era za Burcu Ozberk

Foto Credits: IMDB

Ozberk, koja je otišla u centar za prikupljanje pomoći i tamo pomagala u radovima, takođe je podelila poruke žrtava zemljotresa na svom nalogu na društvenim mrežama i potrudila se da im dostavi pomoć.

Burcu Ozberk, koja je još više porasla u očima svojih fanova nudeći sve vrste finansijske i moralne podrške, takođe je bila među imenima koja su pokazala snažan primer solidarnosti sa žrtvama zemljotresa učešćem u velikoj donatorskoj kampanji na televiziji.

Poznata glumica će nastaviti da radi u dobrotvorne svrhe i u ovom periodu kada se bolovi od zemljotresa nastavljaju, a ranama će biti potrebno dugo da zarastu. Međutim, za Ozberk počinje potpuno nova era. Ozberk, jedna od najtraženijih glumica romantičnih humorističnih serija, svoj trag u televizijskom svetu ostavila je TV serijama kao što su Gunesin Kizlari, Afili Ask i Ask Mantık Intikam.

Novi projekti

Burcu Ozberk, koja je privukla pažnju tako što je preuzela glavnu ulogu u prvom turskom projektu digitalne platforme Amazon Prime Video, sa filmom Ruyanda Gorursun / Sanjarenje sa Muratom Bozom, sada je na snimanju za svoju novu seriju.

Gledaćemo partnerstvo Gokhan Alkana i Burcu Ozberk u seriji Kralice / Kraljica, za koju se očekuje da uskoro počne na ekranu Kanala D. Obožavaoci dvojca željno iščekuju ovu priču, koja je dramski projekat.

Burcu, koja je hvaljena zbog nastupa u romantičnim humorističnim serijama, u ovom novom periodu biće u jakoj dramskoj seriji za sebe. Popularna glumica, koju ćemo gledati sa snažnim i karakternim ženskim likom koji sve čini za svoju porodicu, pokazuje svu odricanja, rekla je i da je uzbuđena zbog svoje nove uloge.

Priča u dirljivoj seriji Kralice, adaptirana je iz visoko hvaljene TV serije Queen Sugar iz Amerike.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Yagmur Tanrisevsin se vratila u Antakiju, ovaj put da pomogne!

By: TV Exposed