Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi proslavili Alinin prvi rođendan

Tolgahan Sayisman i njegova supruga Almeda Abazi, koji su se venčali 2017. godine, su među poznatim parovima koje tabloidna štampa ističe svojim srećnim zajedništvom.

Tolgahan Sayisman i Almeda Abazi proslavili Alinin prvi rođendan

Foto Credits: Haberler

Poznati par, koji ima sina po imenu Efehan, po drugi put je imao sreću da budu roditelji rođenjem ćerke Aline prošle godine. Malena ćerka ovog popularnog para Alina napunila je godinu dana.

Tolgahan Sayisman proslavio je rođendan svoje ćerke Aline objavom koju je postavio na svom Instagram nalogu. Poznati turski glumac je u opisu objave napisao: „Srećan rođendan, moja princezo. Toliko te volim“.

Obožavaoci glumca takođe su komentarisali i ostavljali lepe želje ispod fotografija na kojima Tolgahan proslavlja rođendan male Aline.

U intervjuu koji je nedavno dala, Almeda Abazi je rekla da se ljubomora sina Efehana povećala nakon Alininog rođenja i šaljivo rekla: „Njihova ljubomora nas je dokrajčila.”

Ocenjujući njihov petogodišnji brak, Almeda Abazi je izjavila: „Dvoje dece za dve godine, čini mi se kao da je prošlo 10 godina. Sve je lepo. Osećam se kao da se poznajemo 20 godina. Pet godina je malo kada razmislite o tome, ali meni se čini kao prilično dugo. Prebrzo je prošlo. Toliko smo se navikli jedno na drugo da nisam ni razmišljala kako je prošlo.”.

Evo i pomenute objave male princeze sa Tolgahanovog zvaničnog Instagram profila.

NOVO - Serija Mezarlik će biti odličan triler!

By: TV Exposed