Irem Helvacioglu o završetku serije i privatnom životu

Turska glumica Irem Helvacioglu, koja je imala uspešnu sezonu sa likom Zeynep u TV seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce, doživljava period kada je na vrhuncu svoje karijere.

Irem Helvacioglu o završetku serije i privatnom životu

Foto Credits: IMDB

Nakon uspešnog perioda sa serijom od 28 epizoda, koja će se završiti 14. juna, Irem je efektno prikazala lik Zeynep u snažnoj priči.

Irem Helvacioglu, koja je takođe postigla dobar partnerski sklad sa Alpom Navruzom, podsetila je da je projekat produkcija puna bola i tuge. Glumica je rekla:

„Naša drama je bila bolna i tužna. Ali bol i tugu nismo doživeli na setu. Imali smo veoma zabavan set, veoma sam uživala. Zato je teško otići.".

Napomenuvši da ima plan za odmor sa svojim prijateljicama, glumica je rekla i da nema nekoga u životu.

Objašnjavajući da je ravnoteža važna u odnosima, Irem Helvacioglu je rekla da ovaj faktor ravnoteže leži iza bekstva od muškaraca sa ženskom energijom.

Promenila stav

Irem, koja je izjavila da ljudi sa kojima je imala veze nisu glumačke profesije, ostala je upamćena i po izjavi da više ne smatra pogrešnim da ima ljubav sa svojim partnerom na setu. Glumica je rekla:

Ovo je malo teško da bismo razumeli našu industriju i rešili posao koji radimo. To je pravi problem.".

Ovim rečima, glumica je priznala da je imala problema u ljubavi sa nekim van svoje profesije, a sada je donela važnu odluku u ljubavi. Objašnjavajući da je bila zatvorena za ljubavnu vezu sa kolegom u prošlosti, glumica je rekla: „Neophodno je ne pričati krupno“ i rekla da se više ne protivi ovoj ideji i da se prepušta toku života.

View this post on Instagram

A post shared by ALL Magazine (@allmagazine)

NOVO - Ayca Aysin Turan ima nove projekte, a dečka?!

By: TV Exposed