Novosti o seriji Doğduğun Ev Kaderindir

Serija Doğduğun Ev Kaderindir je za kratko vreme stekla veoma dobru gledanost, ali je zbog epidemije koronavirusa morali pauzirati. Glumci su otišli na prinudni odmor, i pretpostavljalo se da će se snimanje nastaviti početkom juna. Glumačkoj ekipi je preostalo da snimi još jednu ili dve epizode i da se time završi prva sezona. Međutim, iz ...

Novosti o seriji Doğduğun Ev Kaderindir

Serija Doğduğun Ev Kaderindir je za kratko vreme stekla veoma dobru gledanost, ali je zbog epidemije koronavirusa morali pauzirati.

Glumci su otišli na prinudni odmor, i pretpostavljalo se da će se snimanje nastaviti početkom juna. Glumačkoj ekipi je preostalo da snimi još jednu ili dve epizode i da se time završi prva sezona. Međutim, iz nejasnih razloga, odluka je preispitana!

Scenaristi trenutno preispituju celokupnu priču i scenario. Kako sada stvari stoje, 4-5 epizoda će biti snimljeno krajem juna, u slučaju da dođe do drugog talasa epidemije na jesen. Nakon toga će ekipa otići na letnju pauzu i vratiti se na snimanje u avgustu. Takođe je postalo jasno, da finale prve sezone neće biti dovršeno! Ostaje veliko pitanje kako su scenaristi zamislili dalja dešavanja i kakve promene to donosi.

Ipak, ono što raduje je to da je potvrđena druga sezona ove serije, o tome više u narednim danima.

By: TV Exposed