Čukurova se završava u 141. epizodi?!

Popularna serija ATV TV-a Bir Zamanlar Cukurova/ Čukurova bila je izvanredna produkcija u prvim danima svog emitovanja. Bila je to serija koja je impresionirala sve svojom glumačkom postavom, pričom i jedinstvenom geografijom Čukurove.

Čukurova se završava u 141. epizodi?!

Foto Credits: IMDB

Veliku tugu i nezadovoljstvo među fanovima izazvao je odlazak Vahide Percin, koja je ponovo sve fascinirala likom Hunkar iz serije Čukurova, u kojoj je bila zaista zapažena. Međutim, novi elementi koji su se pridružili priči zajedno sa novim glumcima uspeli su da povežu vernu publiku TV serije Bir Zamanlar Cukurova za ekrane.

Sada se priča u tom projektu polako privodi kraju.

Publika  koja prati ovu TV serije daje veliku podršku seriji i na društvenim mrežama prenosi svoje želje producentima, scenaristima, kanalu da se projekat ne završi. Ipak, i pored svih ovih intenzivnih zahteva, projekat je priveden kraju. Očekuje se, odnosno postoje ozbiljne naznake da bi ova televizijska serija mogla biti završena za nekih mesec dana. Uprkos dobroj gledanosti i intenzivnim zahtevima publike na društvenim mrežama, serija Bir Zamanlar Cukurova / Čukurova se završava, pitanje je samo u kojoj tačno epizodi.

Prema najnovijim informacijama, odlukom koju je donela ATV TV, odnosno rukovodstvo tog kanala, očekuje se da se serija od publike oprosti 16. juna 141. epizodom.

NOVO - Sila Turkoglu napustila seriju Emanet!

By: TV Exposed