Halit Ergenc i Berguzar Korel poželeli svima srećnu Novu godinu!

Jedan od najpopularnijih parova u Turskoj su svakako Halit Ergenc i Berguzar Korel. Svako njihovo pojavljivanje u javnosti izazove dosta pažnje.

Halit Ergenc i Berguzar Korel poželeli svima srećnu Novu godinu!

Foto Credits: Haberler

Tako je bilo i ovog puta. Halit Ergenc i njegova supruga Berguzar Korel primećeni su u tržnom centru Zorlu. Tamo su kako kažu bili zbog novogodišnjeg šopinga. Njih dvoje su ostavili praznične poslove za poslednji dan, ali kada imate troje dece, nije uvek lako izvući se i otići do radnje. Sada su konačno uspeli da pronađu vreme i da odrade sve u poslednji čas.

Generalno, ne preferiraju da izlaze van doma, bez neke posebne potrebe. Razlog za to je svakako koronavirus i rizik od infekcije. Oni se, baš kao i svi nadaju da će se situacija smiriti i da će se sve vratiti u normalu. Sve to sa koronavirusom traje predugo i otežava svakodnevni život.

Par je kratko razgovarao sa pripadnicima medija, i imao poruke za sve ljude širom sveta. Halit i Berguzar su svima poželeli srećnu Novu godinu.

Ono što bi njihovi fanovi želeli je svakako to da se njih dvoje pojave u nekom novom projektu u 2022. godini. Šanse za to naravno postoje uvek, ali zvaničnih informacija na tu temu nema...

NOVO - Pauza u seriji Uc Kurus / Tri novčića

 By: Milt-TV Exposed