Odličan početak serije Teskilat / Organizacija

Turska serija Teskilat / Organzacija imala je sjajan start kada je u pitanju gledanost, odnosno rejting. Kompanija TIMS & B poznata je po velikom broju uspešnih TV serija kao što su Bir Zamanlar Cukurova, Gulperi, Marasli i druge. Producent projekta, Timur Savci poznat je po radu u seriji Sulejman Veličanstveni. Svi oni zajedno sa Caglarom ...

Odličan početak serije Teskilat / Organizacija

Turska serija Teskilat / Organzacija imala je sjajan start kada je u pitanju gledanost, odnosno rejting.

Kompanija TIMS & B poznata je po velikom broju uspešnih TV serija kao što su Bir Zamanlar Cukurova, Gulperi, Marasli i druge. Producent projekta, Timur Savci poznat je po radu u seriji Sulejman Veličanstveni. Svi oni zajedno sa Caglarom Ertugrulom i Deniz Baysal uradili su, skoro svi su složni odličan posao na novom projektu. Barem ako je suditi po prve dve epizode serije.

Serija Teskilat u drugoj nedelji emitovanja je već postavila rekord sezone sa rejtingom od preko 10%. Brojke govore same za sebe. Serije je imala 13.67 ukupno, 14.95 u AB i 15.67 u ABC-1. U prevodu, serija je imala najviši rejting u Turskoj u ovoj nedelji. Već je ranije bilo reči da serija budi patriotska osećanja kod turske publike i veliku ljubav prema domovini. Zbog toga nisu baš neki izgledi da serija bude tražena u inostranstvu, ali ukoliko se nastave ovakvi procenti gledanosti, ljudi iz produkcije mogu da budu više nego zadovoljni.

Serija Teskilat sa prevodom možete gledati na MOVTEX.COM.

NOVO - Nova turska letnja serija – The baker and the beauty

By: TV Exposed