Pinar Deniz najpopularnija medju turskim glumcima protekle nedelje

Svake nedelje sajt IMDb pravi rangiranje popularnosti pod imenom Starmeter, za sve glumce na svetu. Za ovu listu postoji veliko interesovanje i iz Turske.

Pinar Deniz najpopularnija medju turskim glumcima protekle nedelje

Foto Credits: Internet Haber

Proteklih nedelja, Esra Bilgic, Cansu Dere i Can Yaman su dospeli u prvi plan na IMDb-ovoj listi Starmeter. Na poslednjoj listi, Can Yaman je ponovo na listi, ali su prva dva imena promenjena! Prva osoba koji je ušla na listu bila je Pinar Deniz! Glumica je upečatljivo počela svoju karijeru sa TV serijom Vatanim Sensin, ali je onda neko vreme imala peh sa TV serijama.

Još jednom privlačeći pažnju projektom Ask 101 / Ljubav 101 objavljenom na Netflixu, glumica nastavlja da osvaja divljenje publike serijom Kanala D, Yargi / Presuda, u kojoj je već dve sezone. U seriji u kojoj daje život liku Ceylin, ona otkriva i harmoničan odnos sa Kaanom Urganciogluom, koji je bio njen partner i u seriji Ask 101. Istaknuta imena u nedeljnom rangiranju turskih glumaca na IMDb Starmeter-u variraju. Vidi se da je Pinar Deniz ove nedelje došla u prvi plan na rang-listima koje se prave svake nedelje. Deniz, o kojoj se naširoko govori u svojoj TV seriji Yari i cenjena zbog svoje glume, jedan je od vodećih turskih glumaca na Starmetreovoj listi.

Ime koje ju je pratilo bila je Funda Eryigit, koja je trenutno na dnevnom redu sa svojim filmom Cici na Netflixu i cenjena je zbog svog nastupa.

View this post on Instagram

A post shared by Funda Eryiğit (@fundaery)

NOVO - Prilika za novi porast turske serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed