Ibrahim Celikkol u seriji Selahaddin Eyyubi

Turski glumac Ibrahim Celikkol ima zgusnut raspored rada. Glumac će se pojaviti i u novoj TV seriji.

Ibrahim Celikkol u seriji Selahaddin Eyyubi

Foto Credits: IMDB

Ibrahim Celiikol je u poslednje vreme radio na digitalnoj seriji Kus Ucusu / Let ptica. Prvo je snimljena i kasnije emitovana prva sezona, da bi se pristupilo snimanju sezona 2 i 3. Prva sezona ovog projekta je bila poprilična uspešna, pa nastavak priče nije ni čudio.

U poslednjih nekoliko dana su se pojavile informacije da bi Ibrahim mogao da tumači glavni lik u jednoj ambicioznoj TV seriji. Tako će i biti.

Važna istorijska ličnost

Ibrahim Celikkol će tumačiti glavnu ulogu u seriji pod nazivom Selahaddin Eyyubi koja će biti emitovana na turskom nacionalnom TV kanalu TRT1. Reč je o važnoj istorijskoj ličnosti i za svakog glumca predstavlja posebnu čast da je glumi.

U pitanju je zajednički projekat Turske i Pakistana. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije Akli Film. Prvi čovek ove kompanije Emre Konuk je zapratio Ibrahima Celikkola na društvenim mrežama i vrše se obimne pripreme za ovaj projekat.

Gradi se kompletan plato u mestu Gebze gde će biti snimani kadrovi na ovom ovoj novoj istorijskoj TV seriji. U toku je kasting za ostatak glumačkog kadra a seriju bi mogli da gledamo na jesen.

Fanovi Celikkola dakle imaju razloga za osmeh. Njihov omiljeni glumac će se pojaviti u drugoj a potom i trećoj sezoni Netflixove serije Kus Ucusu kao i u TV seriji Selahaddin Eyyubi.

NOVO - Serija Magarsus već osvaja priznanja

By: TV Exposed