Burcin Terzioglu – Bez novih projekata, pregovori u toku!

Turska glumica Burcin Terzioglu viđena je juče u Bebek distriktu. Glumica je bila u pratnji njenog dečka Umuta Duygua i usput dala kratak intervju.

Burcin Terzioglu – Bez novih projekata, pregovori u toku!

Foto Credits: Internet Haber

Burcin Terzioglu je u novom intervju najviše govorila o poslu. Glumica je najpre rekla kako je iskoristila lepo vreme da udahne malo svežeg vazduha. Kada je u pitanju njena karijera, za sada nema novih uloga. Odnosno, nije potpisala nikakav ugovor za nove projekte, ali su pregovori u toku.

Dobila je nekoliko scenarija i trudi se da donese najbolju odluku. Možda se vrati na TV ekrane, ali ne isključuje ni neke serije digitalnih platformi. U narednom periodu će doneti odluku i istu će podeliti sa svima, rekla je Burcin.

Terzioglu ovog puta nije želela da odgovara na pitanja iz njenog privatnog života.

Burcin Terzioglu iza sebe ima zaista veliki broj uloga. Poslednja serija na kojoj je radila bila je Yalanci. U njoj je tumačila glavnu ulogu Deniz Sungur. Pre nje, pojavila se u seriji Hukumsuz. Imala je uloge i u serijama Kursun, The Protector, Poyraz Karayel. Starije gerenacije dobro pamte njenu ulogu Azad u popularnoj seriji Ezel.

Prvu ulogu imala je još 1985. godine u filmu Patron Duymasin, sa samo pet godina. Ova turska glumica može da se pohvali velikim brojem serija i filmova koje je snimila još kao dete.

Kada je njen privatan život, Burcin iza sebe ima brak sa Muratom Yildirimom koji je propao. Njihov brak je trajao od 2008. do 2014. godine.

NOVO - Tužba za kreatore serije Yesilcam!

By: Milt-TV Exposed