Serenay Sarikaya dobila kolege u novoj seriji

Završeno je emitovanje prve sezone serije Aile / Porodica, koja se emitovala na ekranu Show TV-a u 13 epizoda. Ekipa ovog projekta je otišla na odmor uz udobnost veoma uspešnog procesa.

Serenay Sarikaya dobila kolege u novoj seriji

Foto Credits: Al Bawaba

Najvažniji razlozi za uspeh serije su činjenice da je scenario veoma dobro napisan, da su tu imena koja dobro oslikavaju uloge i naravno to što cela ekipa veruje u projekat i ulaže mnogo truda u njega.

Serenay Sarikaya se vratila na televizijski ekran nakon 8 godina sa likom psihologice po imenu Devin. Njeni obožavaoci, koji glumicu nisu videli u televizijskim projektima od projekta Medcezir, takođe su bili veoma zadovoljni nastupom od 13 epizoda.

Naročito uz harmoniju Kivanca Tatlituga i Serenay Sarikaye, koja je bila veoma uspešna i prihvaćena od svih, glavni par serije Aile nije pao sa dnevnog reda društvenih mreža.

Nakon što se Sarikaya za sada oprostila od serije Aile, željno se iščekivalo da li će otići na odmor ili će izabrati posao tokom leta. Posle kraćeg odmora, glumica će se naći pred kamerama za novu seriju. Glumica je rekla: „Uradiću digitalni posao, dramu. Mnogo je stvari koje nisu još uvek nisu jasne.“.

Dramska serija Kimler Geldi Kimler Gecti / Ko je došao, ko je prošao

Objašnjavajući da zbog serije Aile nije mogla da učestvuje u pripremi svog novog projekta, glumica je rekla da je to uradila kako joj glava ne bi bila rascepljena.

Informacije o novom projektu u kom će Serenay Sarikaya tumačiti glavnu ulogu takođe su se odrazile u štampi. Nova serija Kimler Geldi Kimler Gecti / Ko je došao, ko je prošao, koju priprema kompanija Bambini Film, koja izvodi digitalna dela Ay Yapim-a, sastojaće se od 8 epizoda.

Metin Akdulger, Ahmet Rifat Sungar i Hakan Kurtas su među kolegama poznate glumice, koju ćemo gledati sa likom advokatice Leyle koja radi u advokatskoj kancelariji.

Bertan Basaran će biti režiser Netflixove serije Kimler Geldi Kimler Gecti, koju je napisala Ece Yorenc.

NOVO - Demet Evgar o planovima za budućnost

By: TV Exposed