Halit Ergenc i Serenay Sarikaya žrtve menadžera!

U turskom šou-biznisu postoji skandal sa glumačkom agencijom ID ILETISIM, a posebno sa agentom zvezda Ayse Barım. Već dugo se govori o pogrešnoj strategiji gospođe Barım, a to je da istakne svoje glumce svime što može, zanemarujući njihovu karijeru. Međutim, pad serije The Babil u rejtingu danas je pokrenuo glasine i ono o čemu se ...

Halit Ergenc i Serenay Sarikaya žrtve menadžera!

U turskom šou-biznisu postoji skandal sa glumačkom agencijom ID ILETISIM, a posebno sa agentom zvezda Ayse Barım.

Već dugo se govori o pogrešnoj strategiji gospođe Barım, a to je da istakne svoje glumce svime što može, zanemarujući njihovu karijeru. Međutim, pad serije The Babil u rejtingu danas je pokrenuo glasine i ono o čemu se raspravljalo u tajnosti postalo je javno. Podsetimo se da je zvezda serije Babil - Halit Ergenc već duži niz godina klijent Ayse Barım. U stvari, postao je talac situacije, pošto menadžer nije mogao da pronađe odgovarajući projekat za njega i dao je pogrešan savet. Kada nije dobila rejting koji je želela, uspaničila se i napravila još grešaka. To je slučaj i sa drugom klijentkinjom agencije, Serenay Sarikayom, čija je karijera krenula poletom nakon serije Medcezir, ali je izabrala da igra u digitalnoj seriji Fi Ci Pi i zaključila nekoliko promotivnih ugovora. Postepeno je postala tabloidna ličnost, gubeći privlačnost producenata kao glumica.

Novinari su optužili Ayse Barim za podrivanje karijere njenih glumaca radi trenutne zarade. Strategija menadžerke izgleda haotično:

1. Kada glumac ne dobije dobru ocenu, Ayse Barim se uspaniči 2. Da bi izbegla probleme sa rejtingom, ona svoje glumce šalje na digitalne platforme gde ne postoji rejting trka 3. Da bi nadoknadila gubitke zbog nedostatka posla na televiziji, ona sklapa mnoge ugovore za reklame 4. Popularnost glumca podržavaju publikacije u medijima, po mogućnosti u tabloidima. Ako je moguće, organizuju se skandali koji održavaju zainteresovanost publike.

By: TV Exposed

NOVO-Da li je serija Kirmizi Oda nastavak serije Istanbulu Gelin