Loš start serije Yaban Cickleri | Divlje cveće

Nova ATV serija pod nazivom Yaban Cicekleri | Divlje cveće počela je da upoznaje publiku.

Loš start serije Yaban Cickleri | Divlje cveće

Foto Credits: RiriNano

U seriji Yaban Cickleri | Divlje cveće, čija je prva epizoda emitovana u ponedeljak uveče, glavne uloge tumače Akin Akinozu i Aslihan Malbora.

Vidimo da je Akin Akinozu, koji se pred svojim fanovima pojavio u liku Kilica, ponovo izazvao veliki talas uzbuđenja na društvenim mrežama.

Međutim, kada pogledamo i ocene prve epizode ​​serije i stope gledanja prve epizode ​​na Youtube-u, čini se da su fanovi Akina Akinozua manje zainteresovani za seriju nego što se očekivalo.

Veoma niska gledanost

TV serija Divlje cveće postigla je veoma nisku gledanost u svim grupama publike sa svojom prvom epizodom emitovanom u ponedeljak uveče, 25. marta.

Ove stope ne izgledaju dobro za TV seriju Yaban Cicekleri, koja je zauzela 19. u total kategoriji, 22. u grupi ABC1 i samo 31. u AB grupi.

Gledanost prve epizode ​​serije objavljene na Youtube-u dostigla je nešto više od 1,3 miliona pregleda za 3-4 dana. Iako je ova stopa gledanosti dobra za običnu produkciju, pokazuje manje interesovanje od očekivanog za dugo očekivanu novu seriju Akina Akinozua.

Ova situacija u seriji Yaban Cicekleri | Divlje cveće znači da domaći fanovi TV serija nisu dovoljno zainteresovani za projekat ili još nisu obratili pažnju na istu.

View this post on Instagram

A post shared by Dizilah (@dizilah)

NOVO - Nova imena u seriji Arka Sokaklar

By: TV Exposed