Ismail Ege Sasmaz o izboru uloga

Ismail Ege Sasmaz je postao jedno od istaknutih imena svojim uspešnim nastupima u TV serijama i filmovima poslednjih godina.

Ismail Ege Sasmaz o izboru uloga

Foto Credits: IMDB

Rođen 1993. godine u Izmiru, mladi glumac je na snimanjima od 2013. godine. Ismail Ege Sasmaz, koji je preuzeo glavnu ulogu u filmu o životu pevača Barisa Akarsua, koji je preminuo u mladosti, nakon što je preuzeo glavnu ulogu u TV seriji El Kizi, ostavio je snažan utisak svojim uspešnim nastupom.

Glumac, koji je takođe glumio u filmu Cenazemize Hos Geldiniz / Dobro došli na našu sahranu, objasnio je da je proliferacija digitalnih platformi stvorila veoma dobru priliku za njih. Sasmaz je rekao: „Postoji mnogo opcija. Naravno, važan nam je izbor pravog projekta. Omogućava svakome da pronađe odgovarajući projekat za sebe.”.

Ismail Ege Sasmaz, koji je spomenuo da projekti pripremljeni za digitalne platforme povećavaju mogućnosti za glumce i omogućavaju im da učestvuju u ulogama koje žele, vidi ovo kao veoma dobru priliku. Navodeći da je scenario veoma važan i da je nastao trudom, glumac je objasnio na šta je obraćao pažnju pri izboru uloge: „Važno je da je važno da idem napred sa onim što sam nacrtao na ovom putu i ​​što će me voditi napred. Nemam karakter koji mi odgovara. To je situacija vezana za činjenicu da je scenario napisan za mene zastrašujući.”.

NOVO - Idris Nebi Taskan ostvario snove ulogom u seriji Al Sancak

By: TV Exposed