Melisa Asli Pamuk o neobičnoj promociji u kojoj je učestvovala

Turska glumica Melisa Asli Pamuk postaje sve popularnija. Pored svojih glumačkih kvaliteta, ova dama se bez dileme ističe svojom lepotom.

Melisa Asli Pamuk o neobičnoj promociji u kojoj je učestvovala

Foto Credits: IMDB

Mnogi smatraju da je Melisa Asli Pamuk jedna od najlepših turskih glumica. Ono što je sigurno je da je zaista sjajna u svom poslu. To je dokazala i nedavno u seriji Hayaller ve Hayatlar, u kojoj je tumačila jednu od glavnih uloga. Prva sezona ove turske serije je završena u 26. epizodi.

Do skoro nije bilo baš najjasnije da li će serija biti nastavljena u novoj sezoni, ali su i te dileme rešene. Nakon što je objavljen snimak o finalu serije na zvaničnom Instagram nalogu BeIN Connect digitalne platforme, jasno je napisano da je reč o finalu sezone. Dakle, gledaćemo barem još jednu sezonu serije Hayaller ve Hayatlar.

U međuvremenu, nedavno, Melisa Asli Pamuk je učestvovala u jednoj reklami. U pitanju je promocija brenda donjeg veša koja je bila zaista drugačija. Melisa se u reklami za donji veš pojavila komplet obučena, a ne u donjem vešu?! Reč je o brendu Suwen, a mnoge je zanimalo šta to glumica reklamira kada se jednostavno ne vide proizvodi. O tom pitanju, govorila je i sama Melisa.

Kako je rekla ova divna dama, reklame nikada nisu dobre ili loše, bitno je kako kupci na to reaguju. Koncept same reklame je razvijen od strane brenda i ona je odradila posao koji su od nje tražili. S obzirom da su nekoliko dana bili u trending na Twitteru, sve to se ispostavilo kao dobar potez, smatra ova turska glumica.

NOVO - Asli Enver u turskoj verziji serije The Cleaning Lady

By: Milt-TV Exposed