Da li će serija Ego popraviti rejting i utisak?!

Priča u novoj Fox TV seriji Ego, koja je počela da se emituje nedeljom uveče, bila je zanimljiva publici.

Da li će serija Ego popraviti rejting i utisak?!

Foto Credits: Haberler

Činjenica da serija nije postigla baš dobre rezultate u rejtingu prve epizode ​​nije prošla nezapaženo. Završivši dan na 10. mestu u total kategoriji, serija je uspela da ostvari 11. mesto u AB grupi. S obzirom da projekat zaostaje za Yargi / Presuda, Teskilat / Organizacija i Guzel Gunler, postoji mogućnost da serija Ego dobije bolju gledanost u narednim epizodama.

Naročito imajući u vidu da su obožavaoci Alperena Duymaza i Melise Asli Pamuk intenzivni, interesovanje za seriju bi moglo da poraste u narednim epizodama, uz zanimljivu priču. Iako je serija imala žestok početak u prvim trenucima, iz komentara na društvenim mrežama možemo videti da je pred kraj epizode ​​publika prihvatila priču i završila prvu epizodu bez dosade.

Epizoda 2 je veoma važna

Svi smatraju da je druga epizoda veoma važna i veruju da bi stvari mogle biti bolje ako Fox TV podrži ovu priču. Dobri nastupi Ahmeta Kayakesena i Ruye Helin Demirbulut nisu ostali nezapaženi.

Ako Fox TV ne pogreši što priči ne posveti dovoljno vremena kao u drugim serijama, čini se mogućim da će serija Ego impresionirati publiku svojom pričom u narednim nedeljama.

Druga epizoda je u ovom trenutku kritična i ima potencijal da serija Ego može da postigne nešto bolje rezultate protiv ostalih rivala u nedelju uveče.

NOVO - Različiti utisci oko turske serije Sahmaran / Šahmaran

By: TV Exposed