Can Yaman „izgubio“, Tolgahan Sayisman „pronašao“

Pre godinu dana, Gold film je razvijao seriju Can Borcum, u kojoj su glavne uloge trebali da tumače Can Yaman i Pinar Deniz. Na kraju, nakon skandala sa Canom Yamanom koji se dogodio i toga da je Pinar Deniz odbila da radi sa njim, Faruk Turgut je bio prinuđen da otkaže celokupan projekat. Show TV ...

Can Yaman „izgubio“, Tolgahan Sayisman „pronašao“

Pre godinu dana, Gold film je razvijao seriju Can Borcum, u kojoj su glavne uloge trebali da tumače Can Yaman i Pinar Deniz.

Na kraju, nakon skandala sa Canom Yamanom koji se dogodio i toga da je Pinar Deniz odbila da radi sa njim, Faruk Turgut je bio prinuđen da otkaže celokupan projekat. Show TV kanal je prebacio razvijanje serije kompaniji TIMS & B, koja je pripremala projekat pod imenom Ada. Rezultat svega je serija Seref Sozu.

Serija dugo nije imala glavnog glumca, i vođeni su pregovori sa nekoliko imena. Scenario je poslat Cagatayu Ulusoyu i Ulasu Tuni Astepeu, koji su odbili ponude. Na kraju, uloga je pripala Tolgahanu Sayismanu. Ostaje da vidimo da li je on bio u pravu što je prihvatio rad na seriji Seref Sozu.

NOVO - Kivanc Tatlitug se vraća sa dva nova projekta

By: TV Exposed