Hande Ercel i Burak Deniz glavni glumci serije Icimdeki Yabanci?! Blizu je!

Stigle su nove informacije iz Turske vezane za novu seriju koja bi mogla da privuče dosta pažnje. Kako prenose tamošnji mediji Hande Ercel i Burak Deniz bi mogli da preuzmu glavne uloge u novoj televizijskoj seriji pod nazivom Icimdeki Yabanci | Stranac iznutra.

Hande Ercel i Burak Deniz glavni glumci serije Icimdeki Yabanci?! Blizu je!

Foto Credits: IMDB

Kompanija TIMS&B Production priprema novu TV seriju za kanal Fox TV. Naziv projekta je Icimdeki Yabanci | Stranac iznutra. Radnja ove nove serije će doneti priču o osobi koja ima poremećaj da u sebi ima više ličnosti, tkzv. poremećaj višestruke ličnosti.

Glavne uloge su ponudjene Hande Ercel i Buraku Denizu. Reč je o veoma ambicioznom projektu o čemu govori i to da su Hande i Burak dobili veoma dobre ponude za rad u ovoj seriji. Podsećamo, Hande Ercel i Burak Deniz su već tumačili glavne uloge u jednom projektu. Reč je o TV seriji Ask Laftan Anlamaz, koja je emitovana 2016. i 2017. godine. Serija je potrajala 31 epizodu i ostavila solidan utisak.

Sada, pet godina kasnije, Hande i Burak su mnogo popularniji i nova saradnja bi privukla dosta pažnje. Kako pišu turski mediji, njih dvoje su blizu odluke da prihvate ponudu za ulogu u seriji Icimdeki Yabanci | Stranac iznutra, pa ne bi bilo iznenadjenje da se sve ozvaniči vrlo brzo.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Totalni fijasko turske serije Yazgi | Sudbina!

By: TV Exposed