Novo poglavlje serije Benim Adim Melek donosi preokret drame

Popularna serija Benim Adim Melek  u sredu 2. septembra obradovaće svoje fanove  29. epizodom. Tim serije neko vreme je radio u Gaziantepu, a  objavljene su i prve fotografije nove epizode ​​serije. Video najava 29. epizode ​​ zapravo prikazuje zatvaranje jedne etape i početak nove. U prvoj sezoni Nehir Erdogar koja glumi Melek tokom 28 epizoda ...

Novo poglavlje serije Benim Adim Melek donosi preokret drame

Popularna serija Benim Adim Melek  u sredu 2. septembra obradovaće svoje fanove  29. epizodom. Tim serije neko vreme je radio u Gaziantepu, a  objavljene su i prve fotografije nove epizode ​​serije.

Video najava 29. epizode ​​ zapravo prikazuje zatvaranje jedne etape i početak nove. U prvoj sezoni Nehir Erdogar koja glumi Melek tokom 28 epizoda proliva suze, dok nam nova sezona donosi više ljubavi od suza.

Ponovno spajanje Melek sa Halilom koji glumi Kutsi takođe govori o tome da će druga sezona serije biti puna srećnih trenutaka. Naravno, u seriji postoji dosta dramatičnih scena, ali one u novoj sezoni neće biti tako teške kao što su bile u prvoj.

Najveća kritika serije je da teške dramske scene  preplavljuju publiku. Takođe je nerealno da se Melekina bolest još uvek krije. Ostaje nam da vidimo da li će se njen problem sa bolešću u novoj sezoni i dalje sakrivati.

By: TV Exposed