Poznato kada se nastavlja serija Aldatmak / Obmana

Očekivanja publike od druge sezone TV serije Aldatmak / Obmana su velika!

Poznato kada se nastavlja serija Aldatmak / Obmana

Foto Credits: Internet Haber

Nastavljaju se pripreme za drugu sezonu za seriju Aldatmak / Obmana, koja je prošle sezone značajno nastupila na ATV ekranu.

Tim serije ušao je u intenzivan proces priprema za novu sezonu. Objavljen je i datum početka nove sezone TV serije Aldatmak.

Projekat Aldatmak, koji je postao nezaobilazan četvrtkom uveče, sa drugom sezonom će se naći pred publikom 7. septembra uveče. To znači da će biti velika konkurencija u rejtingu između serijala Dilek Tasi / Kamen želja na Kanalu D i Aldatmak / Obmana.

Porast tenzija u radnji

Odluka da se serijal Aldatmak pokrene na dan emitovanja serije Dilek Tasi na Kanalu D takođe se može smatrati korakom da se spreči ATV da istupi tako što će se uključiti u ovu trku od samog početka.

U drugoj sezoni Obmana, gde tenzije rastu i pojavljuju se nova pitanja i odgovori, publika će doživeti trenutke uzbuđenja i emocija.

Nakon objavljivanja trejlera, Behramova životna situacija, šta se desilo sa Oylum nakon nesreće i planovi Sezaijeve ćerke Ipek stvorili su znak pitanja u glavama, dok im je rečenica „Ti nisi njegov otac“ koju je doktor uputio Tariku oduzela dah.

Aldatmak će ponovo biti pred publikom u četvrtak, 7. septembra, sa svojom novom epizodom na ATV-u.

NOVO - Otkriveno kada počinje nova sezona serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

By: TV Exposed