Teskilat - Treća sezona pod velikim znakom pitanja?!

TV serije Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda, koje se emituju nedeljom uveče, gube gledaoce kako se sezona približava kraju. Ova situacija pogotovo je vidljiva kod serije Teskilat.

Teskilat - Treća sezona pod velikim znakom pitanja?!

Foto Credits: IMDB

Nakon što je Mesut Akusta proteklih nedelja napustio priču, u prvi plan su došli glavni glumci Caglar Ertugrul i Deniz Baysal. Pored toga, zbog serije, koja je na početku druge sezone dobila veoma dobre ocene, mnoge serije na rivalskim kanalima nisu mogle da dobiju rejting i morale su u rano finale.

Primetno da je serija Organizacija počela da opada kada je u pitanju rejting nakon početka projekta Yargi. Od početka 2022. godine, u rejtingu se odrazilo da Teskilat gubi svoju nekadašnju moć. U ovom trenutku ne bi bilo pogrešno reći da je serija od početka izgubila više od 40 odsto gledalaca. Treba ipak reći da i dalje postoji veliko interesovanje za akcione scene u seriji Teskilat.

Sa efektom Ramazana, čini se da je 42. epizoda ostvarila najniže rezultate rejtinga, barem u neko dogledno vreme. Imajte na umu da je ove nedelje Teskilat zauzeo treće mesto u svim total kategoriji rejtinga i ABC1 grupama i drugo u AB.

Još nije jasno da li će se ova televizijska serija nastaviti u trećoj sezoni. Mnogi fanovi serije jasno žele da se ona nastavi. Međutim s obzirom na trenutno interesovanje koje je sve niže, ostaje veliko pitanje vezano za nastavak. Moguće je da će se nakon Ramazana gledanost popraviti, ali je malo verovatno da će se rejting vratiti na ono što je bio pre.

Neizvesnost traje...

NOVO - Sebnem Sonmez u novoj seriji

By: Milt-TV Exposed