Bivša scenaristkinja serije Kucaj na moja vrata priprema novu seriju!

Jedna na prvi pogled obična vest izazvala je veliko uzbuđenje kod fanova turskih serija. Danas je objavljena informacija da je Ayse Uner Kutlu napustila projekat Sen Cal Kapimi. Ayse je pisala scenario za 23 epizode ove veoma popularne serije. Kutlu je svoj odlazak potvrdila i na društvenim mrežama. Vest da je ona zbog druge serije ...

Bivša scenaristkinja serije Kucaj na moja vrata priprema novu seriju!

Jedna na prvi pogled obična vest izazvala je veliko uzbuđenje kod fanova turskih serija.

Danas je objavljena informacija da je Ayse Uner Kutlu napustila projekat Sen Cal Kapimi. Ayse je pisala scenario za 23 epizode ove veoma popularne serije. Kutlu je svoj odlazak potvrdila i na društvenim mrežama. Vest da je ona zbog druge serije napustila Sen Cal Kapimi izazvala je neobično i veliko uzbuđenje kod ljubitelja turskih serija. Nova serija se priprema u produkciji kompanije MF Yapim, a Ayse Uner Kutlu je zadužena za kompletan scenario ovog projekta. O samom projektu će biti više reči u narednom periodu.

Utisak je da fanovi, ali i čelni ljudi kompanije MF Yapim veruju u Ayse i nadaju se da bi i novi projekat mogao da napravi tako veliki uspeh kao serija Kucaj na moja vrata.

NOVO - Seda Bakan o razlozima napuštanja serije Mucize Doktor

By: TV Exposed