Serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama pred otkazivanjem!

Letnja serija ATV TV-a, Icimzdeki Ates / Vatra u nama, došla je na ekrane sa svojom drugom epizodom. Serija, koja nije imala dobar debi sa svojom prvom epizodom, razočarala je i drugom epizodom.

Serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama pred otkazivanjem!

Foto Credits: IMDB

U publici je opšte mišljenje da su zvona za uzbunu zbog nove serije počela da zvone.

TV serija Icimzdeki Ates / Vatra u nama, koja se četvrtkom uveče susrela sa publikom na ekranu ATV TV-a, sinoć je na ekran došla drugom epizodom. Prva epizoda ove ​​omladinske i pravne serije, Icimzdeki Ates, nije imala sjajan početak. Tada su postojale nade za drugu epizodu, ali je i nova epizoda donela veliko razočarenje.

Gledanost TV serije Vatra u nama, koju je producirala Fabrika Yapim, a na poziciji producenta je Oner Arslanel, dodatno je opala u drugoj epizodi. U drugoj epizodi serije glumili su kao i u prvoj Burak Sevinc, Ceren Benderlioglu, Ipek Filiz Yazici, Atakan Hosgoren, Demirhan Demircioglu i Gizem Arikan, zauzevši 19. mesto sa veoma niskim rezultatom utotal kategoriji rejtinga. Serija je rangirana na 30. u AB i 26. mesto na ABC1 kategoriji.

Podsećamo, sa svojom prvom epizodom, TV serija Icimzdeki Ates zauzela je sedmo mesto u total kategoriji gledanosti, osmo u AB i deveto u ABC1.

Ove ocene su bile veliko razočarenje i za kanal i za tim serije. Publika je takođe skrenula pažnju da je serija Icimzdeki Ates pred gašenjem. Gledaoci komentarišući na društvenim mrežama istakli su da postoji velika verovatnoća finala serije.

Sada su oči svih uprte u treću epizodu oive turske TV serije. Međutim, prema nekim informacijama koje dolaze iz Turske treba da se desi pravo čudo da projekat ne bude završen u epizodi broj 5…

NOVO - Ozan Akbaba i Kasaba Doktoru nastavljaju da osvajaju srca gledalaca

By: TV Exposed