Melis Birkan u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

Turska serija Kirmizi Oda / Crvena soba dobija nove članove u glumačkom kadru. Stiče se utisak da je produkcija rešila da malo „osveži“ kompletan projekat.

Melis Birkan u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba

Foto Credits: Haberler

Pre nekoliko dana je potvrđena informacija da će se Hulya Sen pojaviti u radnji ove turske serije. Juče je potvrđena vest o još jednoj novoj glumici. U radnji serije Kirmizi Oda / Crvena Soba pojaviće se i Melis Birkan. Baš kao i kada je u pitanju Hulya i ovog puta nemamo informacije koji lik će nova glumica tumačiti u ovom projektu. Melis je već na setu i snima kadrove za nove epizode ove televizijske serije.

Melis Birkan će tokom leta proslaviti svoj četrdeseti rodjendan. Do sada se pojavila u dvadeset i tri projekta. Poslednji projekat na kom je radila bio je film pod nazivom Sen Ben Lenin, koji je imao svoju premijeru 26. novembra 2021. godine. Pre njega pojavila se u serijama Sefirin Kizi, Soz, 46 Yok Olan, Leyla ile Mecnun i drugim. U seriji Sefirin Kizi je imala epizodnu ulogu, pojavila se kao Canan u dve epizode u toku 2020. godine. U vojnoj seriji Soz je glumila Lindu Gacoin u ukupno petnaest epizoda.

O samoj sudbini serije Kirmizi Oda / Crvena soba se vrlo malo zna. Sve više se piše i priča da će ovaj projekat biti završen po okončanju aktuelne sezone. S obzirom na nove promene u seriji i glumačkoj ekipi, moguće je da kreatori serije pokušavaju da dodatno podignu rejting i vrate interesovanje za seriju.

Da li će tako biti videćemo, ostaje da sačekamo da se neko od ljudi zaduženih za ovaj projekat oglasi.

NOVO - Novi glumac u seriji Kurulus Osman

 By: Milt-TV Exposed