Can Yaman nije dovoljno poštovan u Turskoj!

Sa projektima u kojima je do sada učestvovao, Can Yaman je među poznatim ličnostima koje su tek na početku i sredini svog karijernog puta.

Can Yaman nije dovoljno poštovan u Turskoj!

Foto Credits: RiriNano

Iako je pred njim još dug “maraton”, ne samo glumačka dostignuća Cana Yamana, već i njegov lični nastup i stav impresioniraju široku publiku.

Pored toga što je simpatičan i zgodan muškarac, čini se da je njegova emotivna bliskost sa fanovima važan faktor zašto je toliko voljen.

Can Yaman nema dobar odnos sa štampom u Turskoj i vesti koje se objavljuju u zemlji su uglavnom zasnovane na negativnosti.

Međutim, kada pogledamo društvene mreže, interesovanje velikih masa ljudi za Cana Yamana pokazuje potpuno drugačiju stvarnost.

Cenjeni u Brazilu

Can Yaman je otišao u Brazil i interesovanje koje je počelo sa aerodroma i nastavilo se za događaje kojima je prisustvovao vredi videti.

Činjenica da je Yaman postao toliko popularan sa projektima kao što su Erkenci Kus i Bai Yanlis, da je zacrtao novi put u karijero u Italiji i da je poslednjih godina unapredio svoj dijalog sa svojom velikom bazom obožavalaca nije dovoljna da objasni njegovu popularnost.

Jer, njegovi fanovi će u njemu videti potpuno drugačiju istinu, a njihovo tako snažno pokazivanje ljubavi izgleda da je rezultat uspostavljanja ove emocionalne veze. Can Yaman je u suštini dobra osoba, on prikazuje karakternu, simpatičnu i pristupačnu sliku.

Međutim, slobodno se može reći da u Turskoj ne uživa poštovanje kakvo zaslužuje!

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

NOVO - Razočarenje - Kraj za seriju Yan Oda | Sledeća soba i bez pravog finala!

By: TV Exposed