Završeno snimanje turske serije Kibris Zafere Dogru

Turska serija Kibris je u dve sezone imala dva naziva. Prvi deo je nazvan Bir Zamanlar Kibris, dok je drugi dobio ime Kibris Zafere Dogru.

Završeno snimanje turske serije Kibris Zafere Dogru

Foto Credits: BRTK

Snimanje kompletne turske serije Kibris je završeno. Preciznije, završeno je snimanje i tog drugog dela pod nazivom Kibris Zafere Dogru ili u prevodu Kipar ka pobedi koji se trenutno emituje.

Ranije je najavljeno da će serija imati svoje finale u epizodi 31. Sada stižu nešto drugačije informacije. Prema još uvek nepotvrđenim izvorima, ekipa je pripremila samo 24 epizode ove nove sezone. Razlog tome je navodno novi projekat i to veoma ambiciozan i skupocen, koji nas u novoj godini očekuje na državnom kanalu TRT1 gde se emituje serija Kibris.

Premijera serije Kibris je bila 1. aprila 2021. godine. Ceo projekat se radi u produkciji kompanije TMC Film, a serija je snimana na severu Kipra. Uloge u ovom projektu tumače Serkan Cayoglu, Pelin Karahan, Serkan Cayoglu, Gulper Ozdemir, Hasan Kucukcetin, Tayanc Ayaydin i drugi. Svi oni su sada slobodni pri izboru novog posla. S obzirom da je snimanje serije Kibris Zafere Dogru završeno, ne postoje prepreke da glumci pregovaraju ili čak počnu i da glume u drugim projektima.

NOVO - Novo priznanje za Hande Ercel

 By: Milt-TV Exposed