Pinar Deniz spremna da skrati kosu zbog uloge!

Glumica Pinar Deniz imala je veoma uspešne dve sezone u TV seriji Yargi / Presuda, a projekat će i dalje biti pred publikom sa svojom trećom sezonom od septembra.

Pinar Deniz spremna da skrati kosu zbog uloge!

Foto Credits: Haberler

Pinar Deniz je takođe pokazala svoje različite strane svojim fanovima digitalnom serijom pod nazivom Aktris / Glumica objavljenom na platformi Disney Plus, koja je privukla dosta pažnje i izazvala pozitivne komentare.

Iznenađujuća je za publiku bila i promena glumice, koja je u glumačkoj seriji nosila različite maske i perike.

Pinar Deniz je takođe rekla da, iako je želela da promeni imidž, nije mogla da napravi nikakve promene jer je sarađivala sa brendom i smatrali su da joj sadašnja frizura najbolje stoji.

Različite frizure

Poznata glumica je takođe rekla da bi uprkos ovoj situaciji volela da isproba različite frizure sa projektima u kojima će učestvovati.

Pinar Deniz je na ovu temu izjavila sledeće:

„Želim da isprobam sve moguće boje kose, a za ovo čekam prave likove, odnosno projekte u kojiima bi radila. Posebno postoji frizura koja mi se dopada, želim da skratim kosu. Ali trenutno ne mogu da se ošišam jer radim sa brendom i mislimo da je prikladnija ovako duža kosa i frizura. Ali ako postoji projekat i lik koji će mi se svideti, ako uloga to bude zahtevala skratiću kosu.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače izaziva sve veće interesovanje

By: TV Exposed