Mehmet Gunsur i Asli Enver u novoj seriji Arayis

Digitalna platfotma Disney Plus nastavlja sa ozbiljnim radom i pripremama za nove serije u Turskoj. Najnoviji projekat nosi naziv Arayis.

Mehmet Gunsur i Asli Enver u novoj seriji Arayis

Foto Credits: Haberler

Da digitalna platforma Disney Plus ima veoma ozbiljne planove u Turskoj poznato je već svima. Serija Kacis | Bekstvo se već dokazala kao veoma ozbiljan projekat. Projekat Izmedju sveta i mene se očekuje uskoro a mnogi sa nestrpljenjem očekuju i druge serije ove platforme koje se pripremaju u Turskoj.

Jedna od njih je i projekat Arayis ili u prevodu Potraga ili Traženje. Ova serija ima zaista veoma kvalitetan glumački par u glavnim ulogama. Glavnu mušku ulogu će tumačiti Mehmet Gunsur. Njegova partnerka na sceni ove nove turske digitalne serije je sjajna Asli Enver. U narednom periodu saznaćemo ostatak glumačkog kadra, kao i detalje o radnji ovog novog ambicioznog projekta.

Mehmet Gunsur će pored ove serije raditi i na filmu. Reč je o Netflixovom filmu pod nazivom Kul | Pepeo.

S obzirom na veliki broj televizijskih serija, projekte digitalnih platformi Disney Plus i Netflix koji se pripremaju u Turskoj, nema dileme da nas očekuje veoma zanimljiv i dobro ispunjen sadržajem ostatak leta, a potom i jesen i zima.

Serija Arayis sa Asli Enver i Mehmetom Gunsurom u glavnim ulogama samo je jedan od novih projekata Disney Plusa u Turskoj. Trenutno se snima serija Avci | Lovac sa Pinar Deniz i Urazom Kaygilarogluom u glavnim ulogama, a očekuje se i snimanje serije Nomen u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Halit Ergenc.

NOVO - Turske serije Tozluyaka i Duy Beni su iste?!

By: TV Exposed