Mucize Doktor – | Čudesni doktor |

Mucize Doktor je turska televizijska serija. Do sada je emitovano 25 epizoda prve sezone. Snima se od 2019. godine a premijerno prikazivanje je bilo 12. septembra 2019. Scenario za ovu seriju su pisali Pinar Bulut i Onur Koralp. Režiseri su Jusuf Pirhasan i Ajtač Čiček. Prvo emitovanje ove serije je bilo na televiziji FOX. Glavne ...

Mucize Doktor – | Čudesni doktor |

Mucize Doktor je turska televizijska serija. Do sada je emitovano 25 epizoda prve sezone.

Snima se od 2019. godine a premijerno prikazivanje je bilo 12. septembra 2019. Scenario za ovu seriju su pisali Pinar Bulut i Onur Koralp. Režiseri su Jusuf Pirhasan i Ajtač Čiček. Prvo emitovanje ove serije je bilo na televiziji FOX.

Glavne uloge tumače Taner Olmez, Onur Tuna, Sinem Unsal, Hazal Turesan i Reha Ozdžan.

Serija prati lik dr Ali Vefa koji je pomoćni hirurg (asistent) sa autizmom i savantizmom. Zbog toga ga je otac kao malog dao na usvajanje, pa je odrastao u sirotištima. Ali je genije, ali teško ostvaruje komunikaciju. Završio je fakultet kao najbolji u generaciji, i zaposlio se u privatnoj bolnici. U toj bolnici upoznaje bratstvo, prijateljstvo i ljubav.

Za prevod serije na EXYU jeziku možete kontaktirati: movtex.com

Dr Ali iz serije Mucize Doktor

Rejting ove serije je na veoma visokom nivou. Tačnije, trenutno je najgledanija serija u Turskoj sa 12,24 miliona pregleda po epizodi. Serija predstavlja rimejk serije koja potiče iz Južne Koreje pod nazivom "The Good Doctor".

Mali Ali je imao teško detinjstvo, ispunjeno tugom. Pogotovo nakon što je u nesreći izgubio jednog i jedinog voljenog starijeg brata, život mu je samo postao teži. Sve to je uspeo da prebrodi, bude najbolji u generaciji i zaposli se u bolnici.

Serija se emituje svakog četvrtka u 20 časova po Istanbulskom vremenu.

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com