Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 11

Murat naposljetku shvati zašto se Hasret ne želi “promijeniti”. Njegovo iznenađenje ne ostavi bez teksta samo Hasret, već ujedno prilično iznenadi i gospođu Nesrin. Ethem se tijekom noći bavi Nesrin. Nakon noći punih glazbe, plesa, smijeha i zabave, Murat iznanenadi sve ukućane jednim šokantnim prizorom. Berrin ne želi ubuduće na koncertima nastupati kao solistica, ali ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 11

Murat naposljetku shvati zašto se Hasret ne želi "promijeniti". Njegovo iznenađenje ne ostavi bez teksta samo Hasret, već ujedno prilično iznenadi i gospođu Nesrin.

Ethem se tijekom noći bavi Nesrin. Nakon noći punih glazbe, plesa, smijeha i zabave, Murat iznanenadi sve ukućane jednim šokantnim prizorom.

Berrin ne želi ubuduće na koncertima nastupati kao solistica, ali u glavi nije uspjela smisliti tko bi bila osoba koja bi ju zamijenila. Punom brzinom nastavlja sa svojim planovima. Nesrin, Ethem i Levent kreću sa svojim planom kojemu je cilj ohladiti odnose Murata i Hasret.

I dok se Džihan i Hasret zbližavaju, hoće li to Levent upasti u stupicu koju je sam kopao? Murat počinje biti dobrano ljubomoran na Džihana.

U naselju kreću pripreme za Đurđevdan. I Murat se odluči pridružiti stanovnicima naselja koji su krenuli do obale jezera…