Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 51

Merjem i Levent provode vrijeme nasamo na obali jezera. Levent pokušava sve načine kako bi se ispričao djevojci čije je srce slomio, međutim Merjem je prilično povrijeđena. Omer je s Ajše i Džemilom. Džemil i Ajše se približe obali jezera, no u jednom trenutku izgube Omera kojega onda nigdje nema. Malo se dijete izgubilo igrajući ...

Turska Serija – Yaralı Kuşlar | Ranjene ptice 51

Merjem i Levent provode vrijeme nasamo na obali jezera.

Levent pokušava sve načine kako bi se ispričao djevojci čije je srce slomio, međutim Merjem je prilično povrijeđena. Omer je s Ajše i Džemilom. Džemil i Ajše se približe obali jezera, no u jednom trenutku izgube Omera kojega onda nigdje nema. Malo se dijete izgubilo igrajući pored jezera.

Kada Ajše shvati da Omera nema, krene prema obeli i vidi da je Omer ispustio kapu. Kada pak ona uzvikne, Levent i Merjem trčeći dođu do jezera u koje se pak Levent baci bez razmišljanja, a sve kako bi pronašao Omera. Kada čuje Omerove riječi, Merjem odahne. Ispostavilo se da je otišao skupljati cvijeće. Svi su jako veseli kada saznaju da je Omer dobro.

I iako se dio problema između Leventa i Merjme riješio, nisu do kraja zakopali ratnu sjekiru.

Kada Levent od Ajše zatraži dosje jednog radnika, to je razlog da Merjem ode u konak prvi put nakon nekoliko dana. Melis i Levent zagrljeni leže na kauču u salonu što jako začudi Merjem. Čim se Levent probudi i čuje da je Merjem došla, krene za njom, no ona odluči odmah poći van.

S druge strane Tekin daje djecu da rade kod nekog drugog. Neriman pokuša to spriiječiti, no bezuspješno. Djeca sada mogu vjerovati samo jednoj osobi, a to je Merjem.

Kada pak ona sazna za situaciju, pokušat će im pomoći. Levent i Omer zajedno kupe cvijeće i pokcaju na Merjemina vrata.

Hoće li Merjem uspjeti oprostiti Leventu?

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed