Turska serija – Male tajne epizoda 51

I dok se Ajšegul i Četin nadaju da će doma provesti romantičnu noć, Omer i Neslišah se odjednom vrate u stan. I dok Omer i Neslišah čekaju da im ovo dvoje daju neko objašnjenje, Ajšegul slaže da je Četin pozvao curu doma te da ju je ona pokušavala otjerati iz kuće. Četin ju podrži u ...

Turska serija – Male tajne epizoda 51

I dok se Ajšegul i Četin nadaju da će doma provesti romantičnu noć, Omer i Neslišah se odjednom vrate u stan.

I dok Omer i Neslišah čekaju da im ovo dvoje daju neko objašnjenje, Ajšegul slaže da je Četin pozvao curu doma te da ju je ona pokušavala otjerati iz kuće. Četin ju podrži u laži. I unatoč tome što su se ovaj put izvukli od skrivanja, Neslišah je počela sumnjati.

Kada Arzu sazna da je Džejla otišla te da je Ali nju izabrao trčeći ode do Alija, ali on ne planira ponovno biti s njom. Potpuno razočarana Arzu ponovno se ponada kada sazna da Ali ljubomoran na nju zbog Sajgina. Ne primijetivši što se događa, Ali pada u stupicu koju mu je Arzu pripremila.

Su i Demir pokušavaju prirkiti svoju vezu što pak bude razlog neočekivanoga raspleta događaja. A Demir se pak s jedne strane bavi i Merič što neprestance troši novac. Kada shvati da se neće moći boriti s tom šopingholičarskom bolešću, Demir pronalazi drugu metodu da tome stane na kraj.

Neslišah želi poslati doma izmišljenu Četinovu djevojku, a kako ova ne bi posumnjala, Ajšegul odluči pronaći lažnu curu koju će zvati na upoznavanje. Naravno da će ta osoba biti ni više ni manje nego Heves. I Ajšegul dođe na tu večeru s lažnim momkom. Međutim, osoba koju je pronašla Četinu se neće dopasti. I dok se dvoje zaljubljenih pod nekakvom izlikom udalji od stola i prepiru, nisu svjesni da ih netko promatra. Njihove tajne sada su nadomak toga da budu otkrivene.

By: TV Exposed