Turska Serija – Abdulhamid epizoda 109

Kada se unatoč svim potragama ne pronađe paša Ahmet, Abdulhamid je zabrinut. Paša Ahmet opet sam uspije naći način kako da se izvuče. Prijetnja koju je napravio posredstvom izaslanika upali. Paša Ahmet i Isamil Hakki se spase. Zalman igra posljenju igru, međutim ovaj put uvrijedi one na visokim pozicijama tako da su i Abdulhamid i ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 109

Kada se unatoč svim potragama ne pronađe paša Ahmet, Abdulhamid je zabrinut.

Paša Ahmet opet sam uspije naći način kako da se izvuče. Prijetnja koju je napravio posredstvom izaslanika upali. Paša Ahmet i Isamil Hakki se spase. Zalman igra posljenju igru, međutim ovaj put uvrijedi one na visokim pozicijama tako da su i Abdulhamid i paša Ahmet odlučuni u skidanju maske s neprijatelja.

Halil Halid i njegova ekipa spašavaju se iz stupice u koju su upali i dogvaraju se s Janikom da će oni planiti harač koji je bio potraživan od trgovaca u cehovima. I dok Janik i njegovi ljudi s nestrpljenjem čekaju novac koji će dobiti, izgube i novac koji su imali zato što je Halil Halid napravio vrlo pametan plan.

Bidar je shrvana kada joj Abdulhamid saopći da ju želi poslati u Izmit. To pak znači da nju ne želi kraj sebe kad dođe sultanija Behdiže. Blavatsky promatra stvari koje su bile u sanduku te pokušava shvatiti njihovo značenje.

Abdulkadir priprema stupicu za lažnoga princa, međutim Bidar koja to sve uočava ne zna što da radi. Hoće li Abdulakidr uspjeti saprati leku sa svoga lica?

By: TV Exposed