Turska Serija – Abdulhamid epizoda 108

Zalman se u posljednji tren spasi da ne bude uhvaćen, a Abdulhamid radi na posljednjemu planu određivanja puta kojim će prolaziti željeznica. Osim toga, radi važan korak kako bi razotkrio cijelu organizaciju. Nakon što napravi taj korak, otkrije se jedna velika tajna u životu paše Ahmeta. Na kraju puta nalazi se nešto čemu se opće ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 108

Zalman se u posljednji tren spasi da ne bude uhvaćen, a Abdulhamid radi na posljednjemu planu određivanja puta kojim će prolaziti željeznica.

Osim toga, radi važan korak kako bi razotkrio cijelu organizaciju. Nakon što napravi taj korak, otkrije se jedna velika tajna u životu paše Ahmeta. Na kraju puta nalazi se nešto čemu se opće nisu nadali. Kako bi otkrio neprijatelja, Abdulhamid se udruži s pašom Mahmudom.

Janik ne uspije uzeti Panaita iz ruku Halila Halida, ali svakako će se osvetiti. Njegovi ljudi otmu Tatara. Panait se ponaša kao da je prešao na stranu Halila Halida, tobože jer mu je ovaj poštedio život. Abdulhamid pozove Bidar i Džemile k sebi te im objema kaže da je došao kraj njihovim dužnostima u haremu.

Džemile kaže Bidar da je osoba koja dolazi sultanija Behdiže. Abdulkadir istovremeno sazna da netko u njegov ime kupi harač od cehova.

Hoće li Abdulkadir uspjeti dokazati nevinost po tome pitanju? Što će napraviti Bidar kada u palaču dođe Nureddinova majka Behidže? Hoće li Halil Halid koji pokušava spasiti Tatara pasti u Panaitouv zamku? Koja je to vijest što Abdulhamidu stiže iz dalekih zemalja? Tko će upasti u stupicu koju su pripremili Abdulhamid i paša Mahmut?

By: TV Exposed