Turska Serija – Abdulhamid epizoda 107

Zalman je planirao uništiti Osmanlije i Abdulhamida prodorom u kovaonicu. I dok on s jedne strane pokušava uništiti moć osmanskoga novca, Englezi koji znaju za cijelu situaciju rade pritisak na isplatu vanjskoga duga. Hoće li se Abdulahmid uspjeti spasiti iz ove situacije i uhvatiti neprijatelja? Kada Halil Halid uhvati Panaita, Janikova čovjeka, i Janik i ...

Turska Serija – Abdulhamid epizoda 107

Zalman je planirao uništiti Osmanlije i Abdulhamida prodorom u kovaonicu. I dok on s jedne strane pokušava uništiti moć osmanskoga novca, Englezi koji znaju za cijelu situaciju rade pritisak na isplatu vanjskoga duga. Hoće li se Abdulahmid uspjeti spasiti iz ove situacije i uhvatiti neprijatelja?

Kada Halil Halid uhvati Panaita, Janikova čovjeka, i Janik i Tatar pobjegnu. Dok Halil Halid pokušava spasiti Tatara, izdajica pada u zamku. I dok Džemile izdiše svoje posljednje izdisaje, Bidar sve objasni Abdulhamidu.

On se pak jako naljuti kada sazna da su Bidar i Naime radile s Džemilinim mužem. Što će napraviti Bidar koja je ionako bila u lošim odnosima s Abdulhamidom?

Kakvu će Abdulahmid kaznu dati Blavatskyiju kada sazna da je umiješan u sve?

Hoće li Halil Halid biti potpuno uništen kada padne u zamku?

Hoće li Abdulahmid napokon uhvatiti Zalmana?

By: TV Exposed