Turska serija – Polje Lala | Lale Devri epizoda 17

Prošlo je šest mjeseci od Laline smrti. Nakon suprugine smrti, Činar je odustao od svega i povukao se u osamu, a smatra da je upravo on kriv za njezinu smrti. Proživljava teške dane na imanju, a prekinuo je i sve veze s poslom i životom te ne sluša riječi nikoga iz obitelji te jedino Ješim ...

Turska serija – Polje Lala | Lale Devri epizoda 17

Prošlo je šest mjeseci od Laline smrti.

Nakon suprugine smrti, Činar je odustao od svega i povukao se u osamu, a smatra da je upravo on kriv za njezinu smrti. Proživljava teške dane na imanju, a prekinuo je i sve veze s poslom i životom te ne sluša riječi nikoga iz obitelji te jedino Ješim dopušta da mu se približi. Ješim strpljivo čeka da Činar, njezina jedina ljubav, dođe k sebi.

Nedžip je svjestan da je odgovoran za Lalinu smrt te pati od grižnje savjesti. Zumrut se ponaša bolje nego prije. Ikbal misli da će brak ostati samo na papiru, pa joj smeta kada vidi da se ovo dvoje svakodnevno sve više približavaju jedno drugome.

Ikbal se boji da će potpuno izgubiti Nedžipa te radi plan na tome pitanju. Rejhan misli da se njena veza s Mehmetom poboljašala. U Rejhaninom životu gotovo da nije ostalo pitanja, ali to nije ništa no zatišje pred oluju.

Ješim radi važne korake u Ilgaz Holdingu, ali ipak, glavni joj je cilj da se Činar zaljubi u nju. I dok se ona želi zbližiti s njim, Činarov je plan drugačiji - cilj mu je što prije doći do svoje Lale.

By: TV Exposed