Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen

U seriji “Gonulčelen” prepričavaju se snovi koji spajaju mladu djevojku Hasret (koju utjelovljuje poznata turska glumica Tuba Büyüküstün) i Murata (Cansel Elçin). Hasret živi u jednome od najsiromašnijih istanbulskih naselja i pripada najnižem sloju društva, poznata po svojemu slobodnom duhu, a govori romanskim (romskim) naglaskom a Murat je profesionalac koji je karijeru izgradio na području ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen

U seriji "Gonulčelen" prepričavaju se snovi koji spajaju mladu djevojku Hasret (koju utjelovljuje poznata turska glumica Tuba Büyüküstün) i Murata (Cansel Elçin). Hasret živi u jednome od najsiromašnijih istanbulskih naselja i pripada najnižem sloju društva, poznata po svojemu slobodnom duhu, a govori romanskim (romskim) naglaskom a Murat je profesionalac koji je karijeru izgradio na području glazme.

Za potrebe snimanje serije glumica Tuba Büyüküstün prisustvovala je tečaju romskoga narječja, ali i narodnih plesova te istovremeno posjećivala krajeva u kojima Romi. Istovremeno je Cansel Elçin koji utjelovljuje lik Murata, istanbulskoga bogataša koji je završio glazbenu akademiju, odslušao je tečaj kalvira.

I dok s jedne strane glazba u seriji Gonulečelen opisuje Istanbul, s druge će nam sa svim svojim vrlinama i manama pružiti glazbenu lepezu.

Mladi Murat dugo godina boravi u inozemstvu te se se vraća u Tursku o kojoj je pisao znanstvene radove. Obilazeći s prijateljem kvartove u predgrađu ugleda lijepu djevojku Hasret te uđu u okladu - može li od djevojke iz predgrađa nastati prava gospođa? Tako će onda Murat stvarajući od Romkinje gospođu vidjeti lice druge Turske, a djevojka će se, postajući zvijezda, polako zaljubivati u Murata…

By: TV Exposed