Turska serija – Lale Devri epizoda 10

Nakon što pročita pismo, Lala smatra Činara odgovornim za Ješimin pokušaj samoubojstva. Zbog Ješim njihova je veza još jednom poljuljana. Činar ne želi povrijediti lalu, primit će Ješim na posao, ali prvo se mora riješiti prepreke zvane Necip Ilgaz. Stirc mu je pod svaku cijenu protiv te situacije. Zumrut pokušava od medija sakriti Ješimin pokušaj ...

Turska serija – Lale Devri epizoda 10

Nakon što pročita pismo, Lala smatra Činara odgovornim za Ješimin pokušaj samoubojstva. Zbog Ješim njihova je veza još jednom poljuljana.

Činar ne želi povrijediti lalu, primit će Ješim na posao, ali prvo se mora riješiti prepreke zvane Necip Ilgaz. Stirc mu je pod svaku cijenu protiv te situacije. Zumrut pokušava od medija sakriti Ješimin pokušaj samoubojstva jer nitko ne bi mogao izdržati još jedan skandal.

Ješim se trudi iskoristiti sve moguće prilike kako bi se približila Činaru te se može reći da je nadomak ostvarenja svojih ciljeva. Šefik sazna da je ček koji je napisala Zumrud neiskoristiv, a njemu u svakom slučaju treba novac. Ovaj će puta iskoristiti izravno lalu.

Lale se sprema poći doktoru kako bi poslušala bebine otkucaje srca, a onda ju uzdrma jedno anonimno pismo.

Sve epizode ove serije sa prevodom, gledajte OVDE

By: TV Exposed