Turska serija – Alef epizoda 1

Serija Alef obilježena je tragovima osmanske i islamske povijesti. Dvojica detektiva, mladi Kemal i njegov iskusni partner Settar istražuju misterioznu seriju ubojstava počinjenih u Istanbulu. Ovome duu, koji je različit na svim poljima, bilo to osobni život, bilo način pristupanja samom slučaju, pridružuje se i Jašar koji na radi na jednome univerzitetu. I dok ekipa ...

Turska serija – Alef epizoda 1

Serija Alef obilježena je tragovima osmanske i islamske povijesti. Dvojica detektiva, mladi Kemal i njegov iskusni partner Settar istražuju misterioznu seriju ubojstava počinjenih u Istanbulu.

Ovome duu, koji je različit na svim poljima, bilo to osobni život, bilo način pristupanja samom slučaju, pridružuje se i Jašar koji na radi na jednome univerzitetu. I dok ekipa nalazi dokaze pokušavajući riješiti ubojstvo, shvate da polako otkrivaju zastore stoljećima skrivane tajne. I kako tajnu otkrivaju, tako polako na vidjelo izlaze duhovi prošlosti svih likova.

Serija Alef na male ekrane dovodi nam Kenana İmirzalıoğlua, Ahmeta Mümtaza Taylana i Melisu Sözen. Riječ je o zajedničkome projektu BluTV-a i FX-a. Redatelj mistične detektivske serije jest Emin Alper koji potpisuje i filmove Kız Kardeşler, Abluka i Tepenin Ardı.

By: TV Exposed