Turska Serija – Kuzey Yildizi: Ilk Ask | Zvezda severnjača epizoda 27

Kuzejevo sretno povlačenje postaje sve tragičnije. Svaki korak koji napravi Kuzej napravi da dođe do Jildiz vodi ga samo u još veće katastrofe… I dok su svi mobilizirani i traže Kuzeja, on polako ostaje bez svih nada. Možda se priča ovaj put preokrene pa crvenokosa Rapunzel spasis svoga princa. Srce je Sefer čisto i naći ...

Turska Serija – Kuzey Yildizi: Ilk Ask | Zvezda severnjača epizoda 27

Kuzejevo sretno povlačenje postaje sve tragičnije. Svaki korak koji napravi Kuzej napravi da dođe do Jildiz vodi ga samo u još veće katastrofe…

I dok su svi mobilizirani i traže Kuzeja, on polako ostaje bez svih nada. Možda se priča ovaj put preokrene pa crvenokosa Rapunzel spasis svoga princa.

Srce je Sefer čisto i naći će ga ma gdje bio. I dok se Kuzej nada sretnome kraju, sjever se pomiče prema samome rubu.

Jilidz padi od grižnje savjesti zbog svega što je napravila, ali to ne znači da ćemu se podati u naručje. Možda ni jedno od njih ne mogu riješiti taj problem.

Kuzej želi dokazati Jildiz da radi sve moguće da spasi ljubav. I dok Jilidz želi ostati mirna, ima druge probleme. Sve od čega bježi ju na neki način nalazi tako da se nikako ne može spasiti od trokuta spletki čiji dio ne želi biti.

A možda je ključ vrata koji godinama traži zapravo u njezinim rukama, ai nitko ne zna što ju čeka iza tih vrata…

By: TV Exposed